توانمندسازي واحدهاي پذيرايي بين راهي مازندران

معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مازندران در گفتگو با ميراث آريا(chtn) با بيان اين مطلب افزود: نشست بررسي نيازها و تقاضاهاي مديران واحدهاي پذيرايي با حضور بيش از 60 مدير واحدهاي پذيرايي بين راهي شرق استان مازندران، مدير کل و معاونت گردشگري اين استان، امروز ظهر برگزار شد.

حسين باقري با بيان اينکه در اين نشست بر امر خدمات دهي مناسب به گردشگران تأکيد شد، گفت: همچنين در اين نشست به توانمندسازي واحدها به منظور ارائه خدمات بهينه با شرکت در دوره‌هاي آموزشي ميزباني، مديريت واحدهاي پذيرايي و آشپزي براي ارتقاء کيفيت و همچنين رعايت بهداشت فردي و عمومي و پاکيزه نگه داشتن سرويس بهداشتي و نمازخانه‌ها اشاره شد.

وي به روزرساني واحدهاي پذيرايي را امري ضروري عنوان کرد و بيان داشت: اطلاعات واحدهاي پذيرايي بايد پاسخگوي نيازها و سليقه‌هاي مختلف گردشگران باشد.

اين مقام مسوول به ارائه خدمات واحدهاي پذيرايي براساس ذائقه گردشگران تأکيد کرد و يادآور شد: مديران واحدهاي اقامتي بايد به سمت ارائه غذاهاي سنتي و محلي همراه با تنوع غذايي و قيمتي در واحدهاي اقامتي خود روي آورند.

/119

انتهای پیام/

کد خبر 1389091651